Amway™ Extra virgin aliejus

[8759]

[]

[5008]

[5008]

has_post_thumbnail() taip
has_post_thumbnail() taip


[5008]




Pagamino Carapelli Firenze S.p.A. (EN ISO 9001:2000 sertifikuota bendrovė) išskirtinai Amway.Aukščiausios kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių mechaniniu būdu. Alyvuogių aliejų iš Europos Sąjungos mišinys.
Kaip pirkti Produkto kodas:3963
AMWAY produktai
Pagamino Carapelli Firenze S.p.A. (EN ISO 9001:2000 sertifikuota bendrovė) išskirtinai Amway. Aukščiausios kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių mechaniniu būdu. Alyvuogių aliejų iš Europos Sąjungos mišinys.  
  • Sukurtas išskirtinai Amway bendradarbiaujant su Carapelli Firenze, pirmaujančiu Italijos aukštos kokybės ir išskirtinių produktų gamintoju.
  • Aukščiausia kokybė viršijanti teisinius reikalavimus.
  • Tik geriausios Viduržemio jūros regiono alyvuogės yra parenkamos ir nuskinamos rankomis.
  • Švelniai tvarkomi vaisiai yra mažiau sudaužomi ir taip užtikrinama, kad rūgštingumo lygis yra labai mažas (maždaug 0,3%).
  • Sudėtyje yra oleino rūgšties, polifenolių ir vitamino E.  
 
Maistinė vertė 100 ml 10 ml
Energinė vertė 3378 kJ (822 kcal) 338 kJ (82 kcal)
Riebalai 91 g 9 g
iš kurių
Sočiųjų riebalų rūgščių 14 g 1,4 g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių 69 g 6,9 g
Polinesočiųjų riebalų rūgščių 8,0 g 0,8 g
Angliavandeniai 0 g 0 g
iš kurių
Cukrų 0 g 0 g
Skaidulinės medžiagos 0 g 0 g
Baltymai 0 g 0 g
Druska 0 g 0 g

Viduržemio jūros regione kulinarijai skirtas alyvuogių aliejus yra tradiciškai naudojamas įvairiuose maisto ruošimo būduose (skrudinimui, kepimui aliejuje ar taukuose, kepimui ant grotelių, kepimui savose sultyse, padažams, marinatams, kaip ingredientas ir t.t.). Tačiau, dėl to, kad nesočiosios riebalų rūgštys gali būti sunaikinamos aukštose temperatūrose, nerekomenduojame naudoti alyvuogių aliejaus kepimui aliejuje, kepimui ant grotelių ir skrudinimui. Patarimai Laikyti kambario temperatūroje, geriausia 20°C. Jeigu laikysite žemesnėje negu 7°C temperatūroje, gali susidaryti nuosėdos, Tai normalus procesas, kadangi alyvuogių aliejus yra linkęs tirštėti, tačiau tai nepaveikia produkto kokybės. Jeigu susidaro nuosėdos, laikykite aliejų kambario temperatūroje maždaug aštuonias valandas, kad jis vėl taptu skystas.