Mano diena su AMWAY produktais: Kelionė nuo aušros iki sutemų

Gyvenimo šurmulyje, kasdien skubėdami siekti savo užsibrėžtų tikslų ir tinkamai atlikti pareigas, dažnai nepastebime mažų dalykų, kurie reikšmingai keičia mūsų kasdienybę. Būtent AMWAY gaminiai man tapo tais mažais stebuklais, sklandžiai integruotais į mano kasdienybę, kurie leidžia susikurti trumpą, bet labai mielą atokvėpio minutėlę, kurie gelbsti mane pačiose įvairiausiose gyvenimiškose situacijose, kurių gausu, kai esi mama, žmona, darbuotoja. Leiskite jums papasakoti apie įprastą mano gyvenimo dieną, kai AMWAY produktų įvairovė lydi mane nuo saulėtekio iki saulėlydžio.

Ryto ritualai

Pro mano miegamojo langą prasiskverbia pirmoji aušros šviesa ir prasideda mano diena. Kai nusikratau saldaus miego likučius, einu tiesiai į vonios kambarį. Mano rytinė higienos rutina prasideda nuo dantų valymo daugialypio poveikio Glister dantų pasta ir minkštu daugiafunkciu dantų šepetėliu. Gaivus mėtų skonis akimirksniu pažadina mano pojūčius, švelni, bet veiksminga dantų pastos formulė užtikrina, kad dantys būtų spindintys, o burnos kvapas gaivus. Su kiekvienu šepetėlio brūkštelėjimu jaučiuosi labiau pasiruošusi įveikti ateinančią dieną.

Toliau – laikas į dušą. Mano mėgstamiausias apimtį didinantis šampūnas Satinique švelniai plauna plaukus, sumažina plaukų elektrinimąsi, o plaukų kondicionierius suteikia jiems apimties ir purumo. Šis stebuklingas produktas ne tik sutaupo brangių minučių ryte, bet ir suteikia plaukams švelnumo, švarumo ir gyvybės pojūtį. Kūną prausiu g&h Refresh šveičiamuoju kūno prausikliu, sudėtyje turinčiu natūralių šveitiklių, bambuko kompleksinio vandens, alyvuogių aliejaus keramido, žaliųjų kraštuotųjų malpigijų. Prausiklis švelniai šalina negyvas kūno odos ląsteles ir susikaupusius nešvarumus, kas atgaivina ir giliai drėkina mano viso kūno odą. Subtilus citrusinis aromatas, kuriame susijungia gaivios apelsinų ir kvapnios pelargonijų natos kvapas yra malonus priedas, kuris išlieka, kai nusausinu kūną rankšluosčiu ir ruošiuosi sekančiam savo rytinės rutinos etapui.

Nusiprausus ir sutvarkius plaukus, metas palepinti odą. Viso kūno odai puoselėti naudoju g&h linijos kūno losjonus, rankų ir kojų pėdų kremus. Šiandien pasirinkau g&h Nourish kūno losjoną, kurio kreminė, drėkinamoji formulė greitai įsigeria, oda tampa švelni ir giliai pamaitinta. Losjono sudėtyje esantis nuostabus medaus, taukmedžio sviesto ir baltųjų šalavijų aliejaus mišinys sukuria apsauginį barjerą, todėl mano oda tampa atspari dienos iššūkiams.

g&h Protect rutulinis dezodorantas ir antiperspirantas mano kasdienis palydovas. Jis veiksmingas ir švelnus, todėl visą dieną jaučiuosi gaivi. Nedirginanti formulė puikiai tinka mano jautriai odai, be to, nepalieka erzinančių likučių ant drabužių.

Kasdienei veido priežiūrai naudoju Artistry Skin Nutrition linijos veido priežiūros priemones. Pirmiausia nuprausiu veido odą putojančiu bemuiliu veido prausikliu, kuris nepažeidžia veido odos mikrobiomos, tokiu būdu nepažeisdamas natūralių odos apsauginių barjerų. Atnaujinantis minkštinamasis tonikas Artistry Skin Nutrition pašalina paskutinius nešvarumų likučius po valymo (jei tokių liko) ir paruošia veido odą sekantiems odos priežiūros etapams. Artistry Signature Select™ serumas trys viename specialiai sukurtas taip, kad galite pasirinkti būtent jūsų odai reikalingas sudedamąsias dalis. Galima rinktis iš šių priemonių: drėkinimas, raukšlių susidarymo stabdymas, odos stangrinimas, dėmių šalinimas arba odos skaistinimas. Mano sukomplektuotas ir naudojamas serumas daro stebuklus, kai reikia pašalinti tamsius ratilus ir paburkimą aplink akis. Tai tarsi mini liftingas buteliuke, kuris pastebimai pakeičia mano bendrą išvaizdą.

Paskutinis veido odos priežiūros rytinio ritualo žingsnis – kremas. Vasarą naudoju drėkinamąjį dieninį losjoną SPF 30 Artistry Skin Nutrition, kuris giliai drėkina veido odą, padeda išvengti raukšlių susidarymo. O sudėtyje esantis plataus spektro SPF 30 apsaugo odą nuo UVA ir UVB spindulių, kas ypač aktualu saulėtą pavasario ar vasaros dieną.

Žiemos sezono metu, kuomet ultravioletinių spindulių gauname gerokai mažiau, ryte veidą palepinu stangrinančiu liftinguojančiu veido odos kremu Artistry Skin Nutrition. Šis sodrus, drėkinamasis kremas yra tarsi SPA procedūra namuose – jis drėkina mano odą ir neleidžia atsirasti smulkioms raukšlelėms. Jo prabangi tekstūra ir tai, kaip jis lengvai susigeria į odą, yra malonumas, kurio laukiu kiekvieną rytą.

Savaitgalį, kai turiu daugiau laisvo laiko, sukuriu sau prabangų veido ir odos priežiūros vakarėlį, palepindama save Artistry Signature Select kaukėmis, pylingais, serumais bei kitomis Artistry grožio procedūromis, apie kurias papasakosiu kitą kartą.

Pusryčiai: Laikas pasistiprinti

Pirmas žingsnis ryte – išgerti stiklinę vandens su maistinių skaidulų milteliais Nutrilite, kurie valo mano organizmą, gerina peristaltiką. Pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis, todėl man svarbu, kad jie būtų paprasti, bet maistingi. Būtinas pusryčių atributas – puodelis kvapnios kavos, pagamintos iš 100 % grynų arabikos pupelių, užaugintų atogrąžų kraštuose, kruopščiai surinktų, išdžiovintų ir paskrudintų pagal išskirtinį AMWAY kompanijos užsakymą. Vaikai mėgaujasi kvapnia Darjeeling arbata. „Darjeeling“ – tai ypatinga arbatos rūšis, auginama ir gaminama kalnuoto Indijos Darjeelingo regiono plantacijose. Pasižymi unikaliu natūraliu skoniu ir švelniu gėlių aromatu. Dėl šių nepakartojamų savybių „Darjeeling“ pripažinta kilmingiausia iš arbatų.

Pusryčių metu būtinai išgeriu Nutrilite maisto papildus Double X, kuriuose yra svarbiausių vitaminų, mineralų ir fitonutrientų, jie padeda užpildyti bet kokias mitybos spragas ir suteikia energijos, kurios man reikia visos dienos darbams.

Porą kartų per savaitę pusryčiams susiplaku BodyKey kokteilį. Mano mėgstamiausias šokolado skonio kokteilis, kurį sumaišau su migdolų pienu, bananu ir sauja špinatų. Šis kokteilis ne tik skanus, bet ir kupinas mikroelementų, padeda gauti būtinas medžiagas greitu ir skaniu būdu. Dėl puikiai subalansuotos kokteilio sudėties, jį išgėrus iki priešpiečių išlieku soti ir patenkinta.

Diena, kupina veiksmo

AMWAY Home SA8 skalbimo priemonėmis išskalbti drabužiai gaiviai kvepia ir sukuria šventišką nuotaiką. Skalbdama drabužius būtinai juos perskalauju Audinių skalavimo minkštikliu Garden Blooms SA8, kuris ne tik suteikia gaivų kvapą, tačiau, svarbiausia, sumažina audinių elektrinimąsi ir glamžymąsi. Šiuo minkštikliu išskalautus drabužius labai lengva lyginti, o tai sutaupo nemažai mano laiko ir sukuria gerą nuotaiką.

Mano automobilyje, darbo stalo stalčiuje, krepšyje visuomet rasite drėgnas servetėles AMWAY Home™ L.O.C. Šios servetėles yra sumirkytos universaliu valymo skysčiu „L.O.C.™“, kurio sudėtyje yra labai daug itin veiksmingų iš augalų gautų paviršinio aktyvumo medžiagų. Greitam valymui tinkančios servetėlės yra būtinas kasdienis kiekvienos dirbančios moters, vaikus auginančios mamos palydovas, gelbstintis pačiose įvairiausiose gyvenimiškose situacijose – kai nėra kuo nusiprausti rankų, kai netikėtai užtiško dėmė ant rūbų, įlipote į purvą ir panašiai. Kiekviena moteris mane supras! Servetėlės yra supakuotos kompaktiškoje patogioje pakuotėje, puikiai telpančioje kiekvienoje rankinėje.

Išeidama iš namų į rankinę įsimetu batonėlį su tropiniais vaisiais Bodykey by Nutrilite™, kad turėčiau sveiką ir nekaloringą užkandį dienos metu tarp pagrindinių valgymų. Taip pat būtinai įsidedu XS™ energinio gėrimo. Mano mėgstamiausias skonis yra Orange Kumquat  – tai tarsi maža skardinė saulės spindulių, kurie man suteikia papildomo žvalumo, kurio kartais pritrūksta. Energinio gėrimo skardinėje tik 10 kalorijų ir jokio cukraus, sudėtyje esantis keturių B grupės vitaminų taurino ir kofeino mišinys padeda kovoti su nuovargiu ir tingumu bei palaiko protinį budrumą ir judrumą.

Jei tądien suplanuota treniruotė, būtinai pasiimu karamelinės vanilės arba šokolado skonio baltymų batonėlių XS. Šie batonėliai fantastiški – juose gausu baltymų, skaidulinių medžiagų ir reikiamo kiekio saldumo, kad suvaldytų užkandžiavimo potraukį ir nesukeltų cukraus nuosmukio. Karamelinės vanilės skonio baltymų batonėlis patenkina mano skonio receptorius ir palaiko mano jėgas.

Vakaras – laikas šeimai ir sau

Vakaras – tai mano laikas atsipalaiduoti ir pasimėgauti geru maistu. Vakarienei dažniausiai gaminu baltymingą maistą – vištienos krūtinėlę ar žuvies gabalėlį su lėkšte salotų, kurias pagardinu AMWAY alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu. Aukščiausios kategorijos alyvuogių aliejus sukurtas išskirtinai AMWAY bendradarbiaujant su Carapelli Firenze, pirmaujančiu Italijos aukštos kokybės ir išskirtinių produktų gamintoju. Šio aliejaus gamybai parenkamos tik geriausios Viduržemio jūros regiono alyvuogės ir nuskinamos rankomis. Švelniai apdorojami vaisiai yra mažiau žalojami, tokiu būdu užtikrinama, kad rūgštingumo lygis būtų labai mažas (maždaug 0,3%).

Svečiai dažnai klausia, kokia mano gaminamo maisto skonio paslaptis, o aš mielai dalinuosi, kad salotoms gardinti, mėsai marinuoti, troškiniams paskaninti naudoju šlakelį Modenos balzaminio acto, pagaminto pagal specialų AMWAY kompanijos užsakymą. Šis nuostabus produktas yra gaunamas iš Trebbiano ir Lambrusco vynuogių, augančių Modenos regione, Italijoje. Būtent Modenos vietovėje nuo senų laikų auginamos Trebbiano ir Lambrusco rūšių vynuogės, vertinamos dėl savo kokybės, o statinės su senstančiu ir bręstančiu balzaminiu actu yra laikomos ne Modenos namų palėpėse. Balzaminio acto kokybę sertifikavo „Italų konsorciumas Modemos balzaminiam actui“ ir „Cermet kontrolės agentūra“, o visa tai įrodo oficiali raudona etiketė, dedama ant butelio kaklelio.

Mano vaikai labai mėgsta makaronų patiekalus, todėl jiems dažnai verdu kietųjų kviečių makaronus, pagamintus Italijoje pagal AMWAY kompanijos užsakymą. AMWAY Italian Pasta makaronų gamybai atrenkami tik aukščiausios kokybės kviečiai, iš kurių gaunami nuostabūs kvietiniai miltai. Makaronai yra lėtai džiovinami pastovioje temperatūroje siekiant išlaikyti jų gerąsias savybes ir skonį. „Trafilatura al bronzo“ proceso metu tešla yra lėtai traukiama pro bronzines formas, kad makaronai įgautų šiurkštų paviršių, prie kurio tolygiai prikibs padažas.

Po vakarienės kviečiu į talką savo buitinius pagalbininkus – indaplovė tyliai burzgia plaudama indus su Dish Drops indų plovimo priemonėmis. Dish Drops tabletės automatinėms indaplovėms tai „viskas viename” – puikiai susitvarko su pridžiūvusiais maisto likučiais, tabletėse yra skalavimo priemonės, tad išplauti indai blizga švara.

O skalbimo mašina džiugiai skalbia mūsų per dieną susikaupusius nešvarius skalbinius. Skalbimui naudoju AMWAY Home™ SA8™ skystą skalbiklį. Jis neįtikėtinai efektyviai skalbia drabužius net ir vėsiame vandenyje, o koncentruota formulė reiškia, kad skalbiklio užtenka ilgam.

Kai reikia išvalyti namus, naudoju AMWAY Home™ L.O.C.™ daugiafunkcinį valiklį. Jis tinka daugeliui paviršių, o dėl jo biologiškai skaidžios formulės galima naudoti visur, kur tik reikia. Šiuo valikliu galima valyti nuo virtuvės stalviršių iki vonios plytelių, todėl mano namai lieka spindintys ir švarūs be jokių aštrių cheminių medžiagų likučių.

Mano vakarinis SPA

Pagaliau galiu skirti laiko sau. Išsimaudau vonioje su Artistry Signature Select valomąja dušo želė, nušveičiu veido ir kūno odą su Artistry Signature Select veido ir kūno pylingu. Artistry Signature Select kūno prausiklio sukuriamos prabangios, gaivios putos švelniai pašalina nešvarumus, jo įkvepiantis, ryškus vaisių aromatas sukuria pakilią nuotaiką. Šveičiamasis Artistry Signature Select kūno šveitiklis švelniai, tačiau kruopščiai pašalina sausas negyvas odos ląsteles, oda tampa lygesnė, minkštesnė ir švelnesnė. Artistry Signature Select kaukės džiugina savo spalvomis, tekstūra ir kvapais, šiandien pas mane švaros nuotaika, todėl renkuosi Artistry Signature Select veido pylingą su natūraliu cukranendrių cukrumi, kuris švelniai pašalina išorinį negyvų, spindesį praradusių odos ląstelių sluoksnį ir atidengia glotnų, švelnų odos paviršių, kuris sveikai švyti.

Kol aš šveičiu ir prausiu savo veido ir kūno odą, mano plaukai murkia iš malonumo aptepti Satinique plaukų kauke. Plaukų kaukės sudėtyje esantis vitaminas E, vynuogių sėklų ekstraktas ir KuKui sėklų aliejus drėkina ir gydo mano plaukus, saugo juos nuo aplinkos poveikio.

Po vandens ir švaros procedūrų vėl metas rūpintis oda. Lengvas drėkinamasis Artistry Signature Select kūno odos gelis, kurio sudėtyje yra nakvišų aliejus ir žalios arbatos ekstraktas, savaime prisitaiko ir suteikia drėgmės ten, kur mano odai labiausiai reikia. Tirštas ir neriebus g&h pėdų kremas akimirksniu pamaitina ir suminkština sausas mano pėdas, sukurdamas apsauginį barjerą, neleisiantį išsausėti mano pėdoms. Reguliariai naudojant šį pėdų kremą mano pėdos tapo minkštos ir švelnios.

Ir paskutinis veiksmas prieš miegą, tiesiog vyšnaitė ant torto – naktinė Artistry Skin Nutrition veido kaukė. Šis naujas inovatyvus produktas tikras perversmas kosmetologijoje. Ar žinojote, kad miegant dėl pagreitėjusios kraujo apytakos oda atsinaujina tris kartus greičiau, nei dieną, tokiu būdu atverdama poras toksinams ir įtampai šalinimui bei nervų ląstelių atstatymui. Naktinė Artistry Skin Nutrition veido kaukė – tai didžiausia pasimėgavimas prieš miegą. Ji drėkina ir jaunina mano odą, todėl atsibundu gaivia ir švytinčia veido oda.

Saldžių sapnų. Rytoj laukia kupina įspūdžių nauja diena.​