Odos ir plaukų priežiūra šiltuoju metų laiku

Šaltas ir vėjuotas žiemos oras gali pakenkti mūsų odai ir plaukams, todėl jie tampa sausi ir neblizga. Tačiau nebijokite, naudodami aukščiausios kokybės odos ir plaukų priežiūros AMWAY produktus, galite lengvai atgaivinti savo odą ir plaukus prieš pavasarį ir vasarą. Svarbu suprasti, kaip žiemos orai veikia mūsų odą ir plaukus. Šaltaisiais mėnesiais oras yra sausesnis ir mažiau drėgnas, todėl mūsų oda gali tapti dehidratuota, o plaukai prarasti drėgmę. Dėl to oda gali išsausėti, pleiskanoti, o plaukai gali būti sausi ir lūžinėjantys. Be to, žiemos mėnesiais dažnai maudomės po karštu dušu ir vonioje, todėl oda ir plaukai netenka natūralių aliejų ir ši problema dar labiau paaštrėja. Taigi, kaip po žiemos atgaivinti odą ir plaukus? Svarbiausia – drėkinti ir maitinti juos specialiai tam skirtais produktais.

Šylant orams ir didėjant drėgmei, keičiasi mūsų odos poreikiai. Žiemą, norėdami kovoti su sausumu, dažniausiai naudojame sunkesnius, sodresnius drėkiklius, o pavasarį ir vasarą naudojame lengvesnius, labiau drėkinančius produktus, kurie neužkemša porų.

Štai keletas patarimų, kaip pereiti nuo žiemos prie pavasario. Naudokite lengvesnį drėkinamąjį kremą. Kaip minėta, svarbu pereiti prie lengvesnio drėkinamojo kremo, kuris neapsunkintų odos ir nesukeltų odos iššutimų. AMWAY drėkinamasis gelinis kremas Artistry Skin Nutrition yra puikus pasirinkimas pavasariui ir vasarai. Jo sudėtyje yra Nutrilite™ užaugintų baltojo šalavijo sėklų, mėlynosios agavos, ryžių baltymų, kurie giliai drėkina ir maitina odą, nesukeldami sunkumo ar riebumo pojūčio. Drėkinamojo gelinio kremo sudėtyje yra fitonutrientų turintis Prevent Complex – Nutrilite™ užaugintų acerola vyšnių, australiškųjų margainių ir gervuogių mišinys, kuris 3,5 karto sustiprina natūralią odos apsaugos sistemą, kad oda išliktų jaunatviška. Drėkinamasis gelinis kremas ne tik drėkina, bet ir padeda išvengti matomų ankstyvo senėjimo požymių, įskaitant smulkias raukšleles, suglebimą, prastą tekstūrą ir netolygų odos atspalvį.

Drėkinamasis gelinis kremas, kurio sudėtyje yra Nutrilite užaugintų granatų, apsaugančių nuo taršos, padeda apsaugoti odą nuo žalingo taršos poveikio ir užtikrina, kad oda būtų sveika. Panaudojus šį gelinį kremą, oda tampa permatoma, spindinti tarsi stiklas, o jos tekstūra tampa glotni ir švelni.

Naudokite drėkinamąjį serumą, kad padidintumėte odos drėgmės lygį ir paruoštumėte ją šiltesniems mėnesiams. Artistry Signature Select personalizuotas serumas, sujungia veiklias Nutrilite augalines medžiagas ir pažangias Artistry odos priežiūros technologijas, kad būtų atsižvelgta į unikalias jūsų odos problemas ir jas išspręstų. Sukurkite asmeninį mišinį pasirinkdami pradinį rinkinį ir pridėdami dar iki 2 stipriklių.

girl, model, fashion-2189247.jpg

Reguliariai šveiskite odą. Šveitimas yra labai svarbus norint pašalinti negyvas odos ląsteles ir išryškinti lygesnę ir šviesesnę odą. Žiemos mėnesiais svarbu naudoti švelnų šveitiklį, kuris nedirgintų ir nepažeistų odos. Pavasarį galite pereiti prie šiek tiek intensyvesnio šveitiklio, pavyzdžiui, Artistry Studio valiklio ir eksfoliatoriaus, kurio sudėtyje yra alijošiaus – vėsinančios, odą atgaivinančios slaptosios medžiagos – ir bambuko grūdelių – sustiprinančių jūsų švytėjimą natūraliomis blizgiomis savybėmis ir šveičiamosiomis dalelėmis. Šis valiklis giliai išvalo ir atkemša poras, pašalina nešvarumus – purvą, šiukšles, riebalus ir makiažo likučius, pagerina odos lygumą, suvienodina tonusą ir tekstūrą.

Vasarą svarbu keisti odos priežiūros rutiną, kad apsaugotumėte odą nuo neigiamo karščio ir drėgmės poveikio. Aukšta temperatūra ir tiesioginiai saulės spinduliai plonina odos paviršių ir sukelia odos jautrumą. Jei turite riebią odą, vasaros mėnesiais gali atsirasti daugiau spuogų.

Kai karšta, organizmas netenka daug daugiau skysčių. Papildę odos priežiūros rutiną drėkinančiomis priemonėmis, išvengsite sausumo. O kad jaustumėtės gaivūs, rinkitės vėsinančio poveikio produktus. Jūsų oda saugo jus nuo išorinių agresorių, todėl pasirinkę tinkamas vasarines odos priežiūros priemones, galėsite užtikrinti, kad oda atrodytų sveika ir švytėtų bet kokiomis oro sąlygomis.

Apsaugokite odą nuo saulės naudodami apsauginį kremą nuo saulės Protect UV Sunscreen SPF 50. g&h™ Protect kremas nuo UV saulės spindulių SPF 50+ PA++++ sujungia geriausias pažangias mokslines apsaugos nuo saulės formules, augalinės kilmės gėrybes, antioksidacinius ingredientus ir prebiotikus, kurie padeda apsaugoti, drėkinti ir raminti odą, taip pat puoselėja odos mikrobiomą.

Lengvos pažangios formulės sudėtyje yra veiksminga SPF50+ PA++++ apsauga nuo kenksmingų UVA ir UVB spindulių, Nutrilite užaugintos žaliosios arbatos ekstraktas, užtikrinantis antioksidacinę apsaugą, Cica komplekso vanduo, kuris padeda drėkinti ir raminti odą.

Sukurta švari ir veganiška formulė, kurioje nėra jokių aštrių cheminių medžiagų, nenaudojami gyvūninės kilmės ingredientai ir bandymai su gyvūnais, laikomasi atsekamumo principų, kuriais galite pasitikėti.

Karštą vasaros dieną atgaivinkite odą su veido migla. Artistry Studio™ Gaivinamoji apsauginė veido migla – tai visą parą veikianti drėkinanti ir gaivinanti migla, kuri akimirksniu suteikia drėkinimo pliūpsnį! Veido migla akimirksniu drėkina ir gaivina odą, suteikia sveiką, švytinčią išvaizdą. Granatų galia pasižyminti apsauga nuo taršos padeda apsaugoti odą nuo aplinkos taršos ir streso veiksnių, naudojama kaip makiažo fiksavimo purškalas.

Žiemos orai taip pat gali pakenkti mūsų plaukams, todėl jie gali būti sausi, garbanoti ir jiems gali prireikti rimto drėkinimo. Šiltuoju metų laiku plaukams tenka atlaikyti saulės karštį, jūros ir kitų vandens telkinių sūrų vandenį, smėlį ir prakaitą. Šie veiksniai plaukams yra gana reiklūs, todėl nenuostabu, kad plaukai tampa sausi, trapūs, šiurkštūs ir gležni. Vasarą plaukams reikia ypatingo dėmesio.

Naudokite drėkinamąjį šampūną ir kondicionierių. Perėjimas prie drėkinamojo šampūno ir kondicionieriaus gali padėti atkurti plaukų drėgmės lygį ir užkirsti kelią lūžinėjimui. AMWAY Satinique™ Moisture šampūno ir kondicionieriaus sudėtyje yra natūralių ingredientų, įskaitant avokadų aliejų ir simondsijų aliejų, mišinys, kuris giliai maitina ir drėkina plaukus, todėl jie tampa švelnūs, blizgantys ir lengvai valdomi. Satinique Smooth Moisture šampūnas ateina į pagalbą su kruopščiai atrinktomis augalinėmis ir maistinėmis medžiagomis, kurios atkuria drėgmę net po vieno plovimo. Jo formulėje yra KuKui sėklų aliejaus, žinomo dėl savo jauninamųjų ir glotninamųjų savybių, mišinio, kuris padeda pagerinti plaukų elastingumą ir grąžina kontrolę. Be to, provitaminas B5 drėkina, drėkina ir, svarbiausia, apsaugo plaukus nuo agresyvių veiksnių, suteikdamas veidrodinį blizgesį. Išplovus plaukus juos patepkite su Satinique Smooth Moisture kondicionieriumi ir džiaukitės glotniais, žvilgančiais ir šilkiniais plaukais.

Kartą per savaitę naudokite plaukų kaukę. Plaukų kaukės naudojimas plaukams labiau drėkina ir maitina. Satinique™ Atgaivinanti plaukų kaukė yra patogus, laiką taupantis pasirinkimas, kuris sujungia kaukės ir kondicionieriaus privalumus, todėl plaukai tampa šilkiniai švelnūs ir atgaivinti.

Venkite karščio. Žiemos mėnesiais dažniau naudojame karšto formavimo priemones, kurios gali pažeisti plaukus ir atimti iš jų natūralius aliejus. Kad po žiemos atgaivintumėte plaukus, geriau venkite karščio, kiek tai įmanoma, ir rinkitės oro džiovinimą arba mažo karščio stilių.

Perėjimas nuo žiemos prie pavasario ir vasaros gali padėti atgaivinti ir atjauninti jūsų odą ir plaukus, kad atrodytumėte ir jaustumėtės kuo geriau. Naudodami aukštos kokybės AMWAY gaminius, specialiai sukurtus drėkinti ir maitinti, galite pasiekti, kad jūsų oda ir plaukai švytėtų ir būtų sveiki.

Šaltiniai:
„Winter Skin Care: Tips to Keep Your Skin Soft and Supple.” Mayo Clinic, Mayo Foundation for Medical Education and Research, 17 Dec. 2020, www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/adult-health/in-depth/skin-care/art-20048237„Winter Hair Care Tips to Avoid Damage.” American Academy of Dermatology Association, 2021, www.aad.org/public/everyday-care/hair-scalp-care/hair/winter-hair-careAmway, www.amway.com/