Nutrilite™ vitaminai ir papildai

„Nutrilite™“ – tai pasaulyje geriausiai parduodamas vitaminų ir maisto papildų prekės ženklas paskutiniuosius 10 metų. Sukurtas remiantis daugiau nei 80 metų tvaraus ūkininkavimo, mokslo ir pasišventimo pažangiems moksliniams metodams patirtimi, palaiko jūsų gerovę, užtikrindamas, kad jūs ir jūsų šeima gyventumėte geriau.

Šiuo metu „Nutrilite™“ yra nr.1 – populiariausias prekinis ženklas pasaulyje*

Ir yra vienintelis pasaulyje vitaminų ir maisto papildų prekių ženklas, auginantis, nuimantis derlių ir apdorojantis augalus savo sertifikuotuose organiniuose ūkiuose. Visi „Nutrilite™“ ūkiai yra sertifikuoti organinei žemdirbystei pagal JAV įstatymus.*

„Nutrilite“ naudojami augalai yra auginami „Nutrilite™“ ūkiuose bei kruopščiai atrenkamuose partnerių ūkiuose, kur naudojami tvarūs ūkininkavimo metodai, nenaudojant pesticidų ir kenksmingų cheminių medžiagų.

* Šaltinis: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

„NUTRILITE™“ Ūkiai

Manome, kad augalų ekstraktų veiksmingumas priklauso nuo to, kaip augalai auginami. Štai kodėl, kur tik įmanoma, auginame ingredientus savo „Nutrilite™“ ūkiuose, kur augalai klesti turtingoje maistingoje žemėje ir yra puoselėjami laikantis tvaraus ūkininkavimo principų. Augalams, kurie geriau auga kitame klimate, ieškome ploto visuose žemynuose, kad rastume optimalias sąlygas jiems klestėti. Mes ieškome tinkamų vietų ir kruopščiai atrenkame partnerinius ūkius, kurie laikosi mūsų aukštų tvaraus ūkininkavimo standartų. Įvairialypė mūsų patikimų partnerinių ūkių aplinka apima dykumas, miškus, ledyninius vandenis ir dumblių ūkius.

Mokslo pažanga

„Nutrilite“ produktų formulės yra pagrįstos specializuota patirtimi, kurią sukaupėme per dešimtmečius, ir naujausiais, pažangiausiais mokslo atradimais bei metodais. „Nutrilite“ produktų formulių pagrindas yra gryni, maistingų medžiagų turintys augalai iš sertifikuotų sėklų be GMO, auginami laikantis tvaraus ūkininkavimo principų ir nenaudojant kenksmingų chemikalų ar pesticidų. Mūsų mokslininkai nenustoja tirti naujų būdų, kaip padidinti šių natūralių medžiagų, įskaitant fitonutrientų, kiekį, derindami juos su būtinais vitaminais ir mineralais. Tai darome norėdami sukurti aukštos kokybės papildus, kurie gali padėti patenkinti kasdienius maistinių medžiagų ir specifinius poreikius, kuriuos sukuria gyvenimo būdas, mitybos įpročiai ir aplinkybės.