Prietaisas „Artistry™ Dermasonic“ – jūsų veido odos priežiūrai

Metams bėgant, ko gero kiekviena moteris nori išsaugoti savo veido odą sveiką, standžią, ir sumažinti raukšlių skaičių. Kaip tai padaryti? Reikia pasirinkti tinkamas priemones ir produktus.
Rinkoje galima rasti daug ir įvairių priemonių bei produktų, kurie siūlo jaunystę mūsų odai, tačiau kyla klausimas, kokios priemonės geriausios? Visuomet galima rinktis rimtas intervencijas, t. y. plastines operacijas, hialurono rūgšties injekcijas, tačiau toms moterims, kurios siekia natūralesnės veido priežiūros priemonių ir vengia stiprių intervencijų – siūlome pasidomėti alternatyvomis.
Šiame straipsnyje apžvelgsime įmonės AMWAY siūlomus produktus veido priežiūrai. Vienas jų – „Artistry™ Dermasonic“ prietaisas. Kiti produktai – serumai ir kremai.

Prietaisas veido odos būklei gerinti

Vienas iš pagrindinių prietaiso „Artistry™ Dermasonic“ privalumų – dermos ultragarsinis valymas ir masažas, kurie suteikia odos gaivinimo ir atstatymo jausmą. Tai sprendimas toms moterims, kurios neturi laiko reguliariai lankytis grožio salonuose, tačiau randa laisvą valandėlę savo veido rutinai namuose.

Prietaisas „Artistry™ Dermasonic“ parduodamas su dviem keičiamais antgaliai: „Derma Ion Galvanic“ ir „Ultrasonic Blade“.
Galvutė „Ultrasonic Blade“ giliai valo poras, nes pasitelkia 30,000 Hz ultragarsines vibracijas. Šios vibracijos prilygsta 30000 vibracijų per sekundę. Vibracijos formuoja vandens burbuliukus, kurie prasiskverbia į poras ir taip iš jų išvalo giliai esančius nešvarumus: makiažo likučius, inkštirus ir kt.

Drauge su „Artistry™ Dermasonic“ prietaisu parduodama galvutė „Derma Ion Galvanic“, kuri įmasažuoja odos priežiūros priemones giliai į odą. „Derma Ion Galvanic“ dirba penkiais režimais: drėkinimo, švytėjimo, patempimo, raukšlių, vitamino C.
Kokiems režimams, kokios AMWAY veido priežiūros priemonės naudojamos su „Artistry™ Dermasonic“ – apžvelgsime toliau.

AMWAY Artistry Dermasonic

Galvutės „Derma Ion Galvanic“ režimai ir priemonės

Patempimo režimas. Norint, kad patempimo rėžimas būtų veiksmingas – rekomenduojama naudoti „Artistry Signature Select“ intensyvios odos priežiūros stangrinamąjį serumą nuo raukšlių arba  „Artistry Signature Select™“ Stangrinamųjų priemonių rinkinį.

Prieš raukšlinis režimas. Pasirinkus prieš raukšlinį režimą, tikslinga naudoti su „Artistry Signature Select™“ stiprinamųjų priemonių nuo raukšlių rinkiniu. Šis rinkinys padės išspręsti didžiausias odos problemas: raukšlių stabdymo, odos skaistinimo stangrinimo, drėkinimo ir dėmių stabdymo.

Vitamino C skverbtis į odą. Ko gero dažnai girdite, kad jūsų odai reikalingas vitaminas C. Kodėl?  Vitaminas C padeda sureguliuoti melanino kiekį, apsaugo odą nuo nepageidaujamų pigmentinių dėmių, atgaivinti odos spalvą ir skatina kolageno gamybą. Vitaminą C naudojant drauge su antgaliu „Derma Ion Galvanic“ gali būti pagerinta vitamino C skverbtis į odą. Įmonė AMWAY rekomenduoja naudoti „Artistry Signature Select™“ Vitaminą C.

Odos drėkinimas. Oda sausėja tiek dėl aplinkos poveikio, tiek dėl mūsų amžiaus, dėl to tikslina ją nuolat drėkinti. Drėkinant odą tikslinga sukurti tam tikrą barjerą, kuris neleis išsausėti odai. Jeigu išorinis odos sluoksnis, t. y. epidermis veikia tinkamai, tuomet oda bus apsaugota nuo aplinkos poveikio ir neišsausės. Tinkamam odos drėkinimui įmonė AMWAY siūlo Artistry Signature Select™ drėkinamųjų priemonių rinkinį.

Švytėjimo režimas. Aparatas „Artistry™ Dermasonic“ – taip pat gali padėti užtikrinti odos švytėjimą. Įmonė AMWAY taip pat siūlo produktus, kurie gali sustiprinti švytėjimo poveikį: „Artistry Signature Select™“ pažangus intensyvios priežiūros kremas odai, „Artistry Signature Select™“ dėmes stabdančių priemonių rinkinys arba Artistry Signature Select™” skaistinamųjų priemonių rinkinys.

Kremai ant mūsų odos pasiekia tik odos paviršių, dėl to norint, kad kremai ar serumai darytų poveikį jie turi įsiskverbti giliau.

Sužinokite daugiau apie  Artistry™ Dermasonic.

Artistry Signature Select™ kaukės