Kaip palaikyti švarą namuose Amway Home produktų pagalba

Namų tvarkymas yra nesibaigianti užduotis, kuri kartais gali atrodyti neįveikiama. Laimei, turime puikius Amway Home produktus, kurie palengvina namų ruošos darbus. Nuo efektyvių valiklių iki inovatyvių priemonių – Amway Home siūlo daugybę gaminių, kurie namų tvarkymą pavers smagia veikla. Šiame straipsnyje pateiksime patarimų ir rekomendacijų, kaip naudoti Amway Home produktus, kad namų ruoša taptų lengvesnė ir pasidalysime gudrybėmis, kaip įveikti sunkius valymo iššūkius.

Sudarykite valymo grafiką. Pirmasis žingsnis namų tvarkos link – sudaryti tvarkaraštį. Tai padės neatsilikti nuo suplanuotų veiklų ir  neleis joms susikaupti. Suskirstę namų ruošos darbus į  mažas lengvai įveikiamas užduotis, lengviau ir greičiau susitvarkysite.

Pradėkite nuo pagrindinių dalykų. Prieš pradėdami valyti, įsitikinkite, kad turite visas pagrindines valymo priemones, įskaitant šluotą, semtuvėlį, valymo šluostes ir Amway Home valymo priemones. Turėdami visus reikmenis vienoje vietoje, valysite greičiau ir produktyviau.

Valykite eigoje. Švarą ir tvarką namuose palaikyti daug lengviau, jei valysite veikdami. Tai reiškia, kad gamindami maistą nuvalykite stalviršius, visą dieną tvarkykite netvarką ir iš karto po naudojimo sudėkite daiktus. Taip išvengsite netvarkos kaupimosi ir ilgainiui bus daug lengviau tvarkytis.

Vietoj daugybės atskirų valiklių skirtingiems paviršiams, naudokite Amway Home L.O.C. Multi-Purpose Cleaner universalų valiklį, kurį galima naudoti įvairiems paviršiams valyti. Tai pirmasis biologiškai skaidus pramoniniu būdu pagamintas buitinis valiklis, kuris sudarytas iš ingredientų, gautų iš natūralių šaltinių ir jo sudėtyje nėra fosfatų, stiprių rūgščių ar chloro. Šis valymo skystis negailestingas nešvarumams ir dėmėms, tačiau švelnus paviršiams, todėl yra puikus universalus valiklis. Paprasčiausiai praskieskite valiklį vandeniu ir šluoste ar kempine nuvalykite paviršius. Nuskalauti nereikia.

Kai esate kelyje, nepamainomas sprendimas – Amway Home L.O.C. drėgnos servetėlės. Servetėlės yra sumirkytos universaliu valymo skysčiu L.O.C. Servetėlės yra labai patvarios, paruoštos kelionėms, efektyviai valo bet kokį paviršių, kuris nebijo vandens. Jos veiksmingai valo išsiliejusius skysčius ir netvarką ant įvairių paviršių, palikdamos juos švarius ir gaivius.

Naudodami Amway Home L.O.C skystį stiklui valyti, be vargo išblizginsite visus stiklinius ir veidrodinius namų paviršius. Jei norite, kad ant langų ir veidrodžių neliktų dryžių, o pastarieji būtų skaidrūs kaip krištolas, reguliariai naudokite šią valymo priemonę. Greitai džiūstantis valiklis nepalieka likučių, o formulė be amoniako yra saugi naudoti tamsintiems langams.

Naudodami Amway Home L.O.C. vonios valiklį, galite apsaugoti vonios kambario paviršius nuo mikrobų ir bakterijų. Jo galinga Koncentruota formulė pašalina sunkias dėmes ir neleidžia kauptis pelėsiui ir grybeliui, efektyviai tirpdo muilo apnašas, nereikia valyti ir blizginti. L.O.C. Vonios kambario valymo skystis lengvai nusiplauna ir nepalieka jokių dėmių ant užteršto paviršiaus.

Amway Home valymo skystis ZOOM – tai stiprus ir universalus preparatas, kuris susidoroja su dauguma sunkiai įveikiamų buitinių dėmių. Greitai veikianti formulė lengvai ištirpdo riebias, nešvarias dėmes nuo daugumos plaunamų kietųjų paviršių, o praskiedus vandeniu ją galima patogiai naudoti Amway Home purškiamu indeliu. Skystis veikia labai greitai ir efektyviai pašalina riebalų dėmes ir nešvarumus nuo visų paviršių, kurie turi būti valomi naudojant valymo priemonę ir vandenį. Užtenka tik apipurkšti paviršių ir švaria servetėle sausai nušluostyti. Valomų paviršių nereikia nuplauti vandeniu.

Ant viryklių ir stalviršių paviršių susikaupusius nešvarumus ir pridžiūvusius riebalus lengvai išvalysite su Amway Home L.O.C. virtuvės valikliu.  Virtuvės valymas yra vienas iš sudėtingiausių namų ruošos uždavinių, tačiau su Amway Home L.O.C. virtuvės valikliu tai padaryti bus daug lengviau. Jo galinga formulė susidoroja su riebalais ir nešvarumais, efektyviai nuriebalina paviršius ir pašalina didžiausius nešvarumus, todėl virtuvės paviršiai atrodo kaip nauji, gaiviai kvepia ir yra higieniškai švarūs.

Indų plovimas gali būti daug laiko ir pastangų reikalaujantis darbas, tačiau naudojant Dish Drops koncentruotą indų plovimo skystį jis taps daug lengvesnis. Universali labai efektyvi formulė, kurią saugu naudoti stikliniams indams, puodams ir keptuvėms, stalo įrankiams ir net geriausiems porceliano dirbiniams, krištolui, sidabro dirbiniams ir keramikai. Galinga formulė pašalina sunkias maisto dėmes ir palieka indus spindinčiai švarius. Neutralizuoja nemalonius žuvies, aštrių patiekalų ar itin kvapnių maisto produktų kvapus.

Norėdami sutaupyti laiko ir pastangų, lyginant su plovimu rankomis bei užtikrinti kruopštesnį ir higieniškesnį valymą, kad indai būtų ne tik švarūs, bet ir dezinfekuoti, naudokite Dish Drops indaplovių tabletes. Jų sudėtis yra koncentruota ir biologiškai skaidoma, todėl tabletės veiksmingai valo ir šalina maisto dėmes bei likučius nuo indų ir stalo įrankių automatinėse indaplovėse.

SCRUB BUDS Nerūdijančio plieno šveistukai – tai būtina priemonė kiekvienoje virtuvėje. Universalūs ir ypač tvirti šveistukai šalina pridžiūvusius maisto likučius ir nešvarumus, nebraižo paviršių. Dėl unikalios konstrukcijos jais lengva pasiekti ankštas erdves ir sunkias dėmes, todėl valymas tampa daug lengvesnis ir efektyvesnis. Gali būti naudojami valant viryklių, neblizgančių puodų ir keptuvių paviršius, taip pat valant kepsnines ir indus.

Amway gelinis orkaičių valiklis skirtas dujinių ir elektrinių orkaičių emaliuotiems paviršiams valyti. Tai pat tinka orkaitės  skardoms, grotelėms, kepsninėms ir skrudintuvams šveisti. Naudojant Amway Home L.O.C. gelinį orkaitės valiklį, tai padaryti tampa daug lengviau. Jo galinga formulė susidoroja su riebalais ir nešvarumais, todėl orkaitė atrodo kaip nauja.

Palaikyti nuolatinę švarą ir tvarką namuose gali būti nelengva užduotis, tačiau su Amway Home produktais tai padaryti gali būti daug lengviau. Nuo universalių valiklių iki skalbimo priemonių – Amway Home siūlo platų asortimentą produktų, specialiai sukurtų tam, kad palengvintų jūsų gyvenimą. Vadovaudamiesi šiame straipsnyje pateiktais patarimais ir gudrybėmis, galėsite palaikyti šviežią ir švarų namų vaizdą bei kvapą, nepraleisdami valandų valandas valydami.

Susidomėjote? Susisiekite su mumis.