Šilkinė miego kaukė – nemokama dovana jūsų grožiui

Palepinkite savo odą naująja Artistry Skin Nutrition veido kauke ir gaukite fantastišką dovaną – šilkinę miego kaukę.

Naktinė kaukė – tai esminė Artistry™ grožio miegui skirtų priemonių sudedamoji dalis. Visą kovo mėnesį nemokamai gausite ypatingą dovana -Artistry šilkinę miego kaukę (užsakymo nr. 321906).

Artistry Skin Nutrition naktinė veido kaukė sukurta remiantis inovatyviomis technologijomis ir šimtmečių patirtimi. Kaukės formulės šerdis yra fermentuotas azijinės centelės (Centella Asiatica) bei kitų septynių augalų ekstraktų kompleksas, levandų ir bergamotės aliejai. Tyrimai rodo, kad miego metu greitėja mūsų kraujo apytaka, atsiveria poros, rimstant nervinei įtampai regeneruojasi visos kūno ląstelės. Miegant odos ląstelės regeneruojasi kelis kartus greičiau nei nemiegant. Štai kodėl taip svarbu suteikti maitinamųjų ir drėkinamųjų medžiagų mūsų odai nakties miego metu

Šilkinė miego kaukė, kurią gausite dovanų, pagaminta iš 100 % natūralaus 22 momų šilkverpių šilko audinio, kuris dėl savo unikalių savybių, tokių kaip, mažo drėgmės įgeriamumo ir ypatingo švelnumo, nesausina odos, todėl iš jūsų veido neatims drėkinamojo ar senėjimą stabdančio kremo, o dėl mažos trinties sumažina smulkių linijų ir raukšlių atsiradimo tikimybę. Šilko sudėtyje esantys baltymai švelniai maitina jautrią akių odą, mažina įtampą ir gerina savijautą. Elastinga kaukės juosta lengvai priglunda prie veido ir suteikia ypatingą komfortą miego metu.

Vos viena naktis su šia minkšta  šilkine Artistry miego kauke privers jus visiems laikams ją įsimylėti. Šilko kaukė turi elastingą dirželį, padengtą šilkiniu audiniu, kuris neapsunkina plaukų ir neleidžia jiems skilinėti. Todėl ryte jūsų plaukai bus lygūs ir švelnūs, ant skruostų nesimatys nuo gulėjimo ant pagalvės susidarančių raukšlių, o veido oda bus gyvybinga ir švelni.

 

Dermatologai įrodė, kad šilkas toks švelnus, kad ant veido nepalieka raukšlių žymių. Ši šilko kaukė nedirgina veido odos, nes šilkas nesukelia alerginių reakcijų.

Minkštas audinys susilieja su žmogaus oda, atpalaiduoja akis ir puikiai tinka meditacijai.