Nakties palaima: Išbandykite Artistry Skin Nutrition naktinės kaukės maitinamąjį eliksyrą savo odai

Tyrimais nustatyta, kad miegant pagreitėja žmogaus kraujo apytaką, mažėja nervinė įtampa, atsiveria odos poros, atsistato nervų ląstelės. Miego metu odos ląstelės aktyviai dirba ir regeneruojasi tris kartus greičiau nei būdraujant.

Organizmo atsinaujinimas miegant sudaro sąlygas turėti gražią odą ir puikiai jaustis. Tinkamai neišsimiegojus  oda atrodys pilkšva ir pavargusi. Dabar jau aišku, kad posakis „grožio miegelis“  ne mitas, o moksliniais tyrimais įrodyta tiesa!

Užtepkite Artistry Skin Nutrition naktinę kaukę ir užveskite nakčiai natūralų odos regeneracijos procesą. Nenuplaunama Artistry miego kaukė yra tiršta, malonios tekstūros, raminančio kvapo, drėkina odą visą naktį, kol jūs miegate.

Artistry Skin Nutrition naktinę kaukę sudaro natūralūs ingredientai

Artistry miego kaukė perkelia grožį į kitą lygį. Artistry Skin Nutrition naktinės kaukės sudėtyje yra natūralių ingredientų. Kaukės formulė esmę sudatro fermentuota Azijinė centelė. Azijinė centelė tai tropinis daugiametis augalas, ypač mėgstantis drėgmę, kuris puikiai ramina ir drėkina odą. Šiuolaikinis kosmetologijos atradimas – azijinė centelė – stabdo kolageno skaidulų irimą ir aktyvina kolageno gamybą odoje. Šis augalas Azijos šalių medicinoje naudojamas jau daugiau nei tris tūkstančius metų, jame yra fenolio rūgšties, flavonoidų, triterpenoidų. Tai medžiagos, kurios veikia priešuždegimiškai, nes pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, todėl produktai, sudėtyje turintys  azijinės centelės ekstrakto, ramina ir atkuria sudirgusią odą, suteikia odai elastingumo ir stangrumo, veiksmingai kovoja su akne. Azijinė centelė turtinga beta karotinu, aminorūgštimis, riebalų rūgštimis ir fitocheminėmis medžiagomis, kurios išlaiko odos stangrumą ir gyvybingumą. Flavonoidai taip pat gerina kraujotaką, kolageno bei odos audinių sintezę, o tai savo ruožtu  gerina odos būklę ir išvaizdą. Visiems žinoma, kad kolagenas veiksmingai didina odos elastingumą, efektyviai mažindamas senėjimo požymius, tokius, kaip raukšlės.

Į Artistry naktinės kaukės sudėtį įeina kitų augalų ekstraktai, tokių kaip niacinamido ir lapenio žiedai. Šie augalai turi savybių, kurios stiprina odos drėgmės barjerą miego metu. Bergamotės ir levandų (užaugintų NutriCert sertifikuotuose partneriniuose ūkiuose) aliejai suteikia kaukei malonų ir raminantį kvapą.

Malonus vakarinis grožio ritualas su Artistry Skin Nutrition naktinė kaukė

Žmogaus oda – didžiausias organas, saugantis organizmą nuo žalingų aplinkos veiksnių, mikrobų ir bakterijų. Žmogaus oda nepraleidžia vandens, dėl šios savybės saugo mus nuo dehidratacijos ir perkaitimo. Nepamirškite, kad odą taip pat reikia saugoti nuo išsausėjimo, nes, atlikdama apsauginę funkciją, oda atiduoda savo drėgmę. Todėl taip svarbu odą drėkinti kremais, aliejaus, kaukėmis. Naudodami naująją Artistry Skin Nutrition naktinę kaukę ryte pabusite su skaisčia veido oda

Artistry Skin Nutrition naktinė kaukė sukurs malonų vakarinį jūsų grožio ritualą, padės užbaigti dieną ir gerai pailsėti naktį. Susikurkite savo vakaro ritualą mėgstamiausių Artistry grožio priemonių pagalba – micelinis makiažo valiklis – prausiklis Artistry Skin Nutritio švelniai nuvalys makiažo likučius nuo jūsų veido odos, regeneruojantis tonikas Artistry Skin Nutrition tonizuos odą ir paruoš ją tolimesniam kitų priemonių įsisavinimui. Sekantis žingsnis maitinantis, drėkinantis, regeneruojantis kremas (priklausomai nuo jūsų odos poreikių) ir Artistry Skin Nutrition naktinė kaukė, kurią užtepkite ant veido ergonomiško T formos masažuoklio pagalba

Amway kompanija siūlo kompleksą priemonių jūsų odai drėkinti, maitinti, puoselėti ir gražinti. Artistry ir g&h™ produktai skirti jūsų veido ir viso kūno odos priežiūrai

g&h maitinamasis kūno kremas – losjonas, kurios sudėtyje yra baltųjų šalavijų aliejaus, alyvuogių aliejaus keramidų, bambukų ekstrakto, greitai įsigeria ir giliai maitina viso kūno odą, ji tampa minkšta ir drėgna. g&h rankų ir kojų pėdų kremai sudėtyje taip pat turi augalinių sudedamųjų dalių, kurios akimirksniu didina drėgmės lygį odoje bei sukuria barjerą, trukdantį pasišalinti drėgmei. Šios priemonės tinka visų tipų odai

Įsigijus Artistry Skin Nutrition miego kaukę ir nemokamai padovanosime Artistry Šilkinę naktinę miego kaukę, pagamintą iš švelnaus šimtaprocentinio šilkverpių šilko. Šilkinė kaukė  pagerins jūsų miego kokybę ir apsaugos veido odą nuo raukšlių.

Visi veido ir kūno odos priežiūros produktai puikiai dera tarpusavyje. Išbandykite puikius Artistry Skin Nutrition grožio produktus ir išsirinkite savo mėgstamiausius.