Kūdikio odai skirtų g&h Baby priemonių rinkinys

Švelniai prauskite ir prižiūrėkite gležną kūdikio odelę švelniu prausikliu ir šampūnu, o po to sudrėkinkite ją apsauginiu losjonu g&h Baby

Susipažinkite su Amway kompanijos naujiena – g&h Baby kūdikių priežiūrai skirtomis priemonėmis, kurios netrukus pasirodys prekyboje.

  • Rinkinyje g&h Baby yra du produktai: Prausiklis ir šampūnas du viename, skirtas kūdikiams g&h Baby ir kūdikių odai prižiūrėti skirtas apsauginis losjonas g&h Baby.
  • Prausimo priemonė švelniai nuprausia kūdikio galvos ir kūno odelę, lengvai drėkina ir sukuria apsauginį sluoksnį.
  • Losjonas g&h Baby greitai įsigeria į jūsų kūdikio odą išsaugodamas drėgmę visą parą, iki sekančių maudynių.
  • Abu produktai suteikia trigubą apsaugą, stiprindami odos hialurono rūgšties (HA), apsauginį drėgmės ir lipidų barjerus.
  • Į kūdikių priežiūrai skirtų produktų sudėtį įeina naudingos augalinės medžiagos – medetkų kompleksinis vanduo, alyvuogių aliejaus keramidų kompleksas ir ramunėlių eterinis aliejus.
gh baby

Kodėl jums patiks:

g&h Baby kūdikių odos priežiūros produktai padės susikurti malonų jūsų kūdikio vakarinių maudynių ritualą. Nuprauskite kūdikį prausikliu ir šampūnu du viename, po to losjonu patepkite jo odelę.

Prausiklio ir šampūno bei losjono g&h Baby kūdikiams sudėtyje yra augaliniai ingredientai: Nutrilite ūkiuose užaugintų ramunėlių, medetkų ir alyvuogių aliejus, Phyto Complex kompleksas tad galite būti ramūs, kad jūsų kūdikio oda rūpinasi patys geriausi produktai. Abiejų produktų formulės yra veganiškos, atitinkančios „g&h Personal Care Clean” standartus griežtas taisykles, kurių laikantis užtikrinama, kad g&h produktai yra saugūs ir veiksmingi, o tai reiškia, kad visi ingredientai yra saugūs ir be jokių stiprių chemikalų.

Prausiklis ir losjonas g&h Baby kūdikiams užregistruoti The Vegan Society; priemonių sudėtyje NĖRA mineralinių aliejų, parabenų ir ftalatų; aromatų. Produktai patikrinti dermatologiškai ir alergologiškai, kad būtų kuo mažesnė alergijų pasireiškimo rizika. Sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų, neatlikti bandymai su gyvūnais.

Pasirinkite jums patogiausią būdą įsigyti Amway g&h prekes kūno priežiūrai

g&h body